?Liefde en aandacht zijn het mooiste wat je kunt geven?

Wat is het toch mooi als de liefde handjes en voetjes krijgt. Als er een kindje verwacht wordt of een gezin geboren. Dat verdient alle aandacht en liefde van de wereld.

Dushi invulboeken en andere kraamcadeaus

Een zwangerschapsdagboek, leuke stapelblokken, kaarten om bijzondere momenten mee vast te leggen of een leuk invulboek over baby?s eerste jaar; bij Dushi vind je de leukste kraamcadeaus voor de kersverse papa en mama of voor jezelf natuurlijk.

De leukste Dushi invulboeken en -kaarten

Bijzondere momenten zijn natuurlijk voor eeuwig in je geheugen gegrift. Zoals het moment dat je erachter kwam dat je zwanger was of de eerste stapjes van je kindje. Maar er zijn ook zoveel bijzondere gebeurtenissen die je in de loop der jaren vergeet. Juist voor die momenten zijn er de Dushi invulboeken. Het 9 maanden zwangerschapsdagboek bijvoorbeeld of het invulboek ?Baby?s eerste jaar?. Leuk om geven, maar zeker zo leuk om te krijgen.

De meest originele kraamcadeaus

Het blijft lastig om juist dat ene leuke kraamcadeau te vinden dat altijd in de smaak valt. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken. Wat te denken van een bewaarblik met ?Remember This Moment Cards? of een ?Doos vol kusjes voor het slapengaan?. Of kijk ook eens bij de leuke knuffels Rabbit, Flo, Dunk en Chick. Succes verzekerd!

Ontdek de mooiste invulboeken
en andere leuke kraamcadeaus

Nog meer mooie dingen van Dushi

Spring maar achterop!
Loopfietsen en -scooters

Dushi-knuffels pluche
om van te houden en te leren

Ik ga op reis en neem mee?
kindertassen en -trolleys

Webshop

Onze nieuwe Dushi webshop is pas online gekomen. Als je technische problemen ervaart kun je een mail sturen naar info@dushi.com en wij proberen dit zo snel mogelijk op te lossen en/of nemen contact met je op.

Contact

  • Dushi
  • Grotestraat 148
  • 5141 HC Waalwijk
  • The Netherlands
  • tel + 31(0)6 515 537 89
  • E-mail: info@dushi.com