?Ik draag ?m zelf wel hoor!?

De wereld is een grote ontdekkingsreis. En als je die wijde wereld induikt, neem je natuurlijk alles mee wat je lief is en wat je dragen kunt.

Dushi kindertassen en kindertrolleys

Voor het eerst naar het kinderdagverblijf of naar school? Een keer logeren bij opa en oma of bij die ene leuke tante? Of ga je lekker op vakantie of een weekendje weg? Dan neem je natuurlijk al je favoriete spulletjes met je mee.

Praktisch van binnen, mooi van buiten

De Dushi kindertassen en kindertrolleys bieden ruimte voor alles wat je nodig hebt. Ze kunnen tegen een stootje en zijn verkrijgbaar in leuke dessins, met natuurlijk Rabbit en het lieve kippetje Chick in de hoofdrol.

Pak je kinderkoffer en ga mee op reis

Gaat je kindje logeren, op vakantie, op schoolreis of een weekendje weg? Dan is dat vaak natuurlijk hartstikke spannend. Gelukkig zijn er tal van manieren om het leuker en minder eng te maken. Vertel bijvoorbeeld vooraf wat jullie gaan doen en laat je kind zijn of haar eigen kinderkoffer of kindertrolley inpakken. Natuurlijk help je daar een handje bij, want je wilt dat het je kleine man of vrouw aan niets ontbreekt.

Welke van deze kinderrugzakken
of -trolleys neem jij mee op reis?

Nog meer mooie dingen van Dushi

Spring maar achterop!
Loopfietsen en -scooters

Dushi-knuffels pluche
om van te houden en te leren

De leukste kraamcadeaus
om te geven en te krijgen

Webshop

Onze nieuwe Dushi webshop is pas online gekomen. Als je technische problemen ervaart kun je een mail sturen naar info@dushi.com en wij proberen dit zo snel mogelijk op te lossen en/of nemen contact met je op.

Contact

  • Dushi
  • Grotestraat 148
  • 5141 HC Waalwijk
  • The Netherlands
  • tel + 31(0)6 515 537 89
  • E-mail: info@dushi.com