Anna’s droom

Het is waar. Als je er maar lang genoeg in blijft geloven, komen dromen uit. Dit is zo’n droom. Een die begonnen is met knuffels en kleding maken voor mijn poppen en die uitgegroeid is tot de geboorte van Dushi. Het is mijn droom om precies te zijn en mijn naam is Anna Groenendaal.

Warm nest

Ik heb het geluk gehad op te mogen groeien in een ontzettend warm nest. Een creatieve moeder en een ondernemende vader stonden aan de wieg ervan. Zij hebben me zowel wortels als vleugels gegeven en het was toen dat ik een voorliefde ontwikkelde voor alles wat met kunst en creativiteit te maken had. Eerst heb ik echter nog een zijstap gemaakt naar het onderwijs, waar ik volop heb kunnen genieten van de onbezorgdheid, eigenheid en onbevooroordeeldheid van kinderen.

Er bleef echter iets knagen. Naast mijn werk als lerares in het textiel- en modeonderwijs, ben ik dan ook zelf weer in de schoolbanken gedoken van de Kunstacademie. Juist die universele combinatie van kinderen en kunst heeft me gebracht waar ik nu ben.

Bewaren

Zonder barriëres

Omdat ik zonder barriëres verder wilde werken aan mijn droom om de wereld wat kleurrijker te maken, ben ik in na mijn studie als styliste bij Van Happen Fashion in Drunen aan de slag gegaan. Ik bedacht het concept Villa Happ, een kinderkledingmerk dat uiteindelijk de hele wereld overging en zelfs de gerenommeerde retailjaarprijs heeft gewonnen. Daar ben ik ontzettend trots op, maar ik bleef dromen en heb uiteindelijk als directeur/aandeelhouder het bedrijf verlaten.

Dushi een woord een merk, maar tegelijkertijd zoveel meer dan dat. Het is een belevingswereld en een manier van naar de dingen kijken zoals kinderen ze zien. Opgroeien moet immers niet alleen leerzaam zijn, maar bovenal leuk. Want zonder dromen en avonturen, is de wereld maar saai.

Dus droom mee, doe mee en have a Dushi-day!

Fantasievolle groeten,
Anna
We love the earth!

Ontdek ons mooie Dushi speelgoed en onze lifestyleproducten

Dushi-knuffels pluche
om van te houden en te leren

Spring maar achterop!
Loopfietsen en -scooters

Ik ga op reis en neem mee?
kindertassen en -trolleys

De leukste kraamcadeaus
om te geven en te krijgen

Translate »