Dushi invulboeken en andere kraamcadeaus

Een zwangerschapsdagboek, leuke stapelblokken, kaarten om bijzondere momenten mee vast te leggen of een leuk invulboek over baby’s eerste jaar; bij Dushi vind je de leukste kraamcadeaus voor de kersverse papa en mama of voor jezelf natuurlijk.

De leukste Dushi invulboeken en -kaarten

Bijzondere momenten zijn natuurlijk voor eeuwig in je geheugen gegrift. Zoals het moment dat je erachter kwam dat je zwanger was of de eerste stapjes van je kindje. Maar er zijn ook zoveel bijzondere gebeurtenissen die je in de loop der jaren vergeet. Juist voor die momenten zijn er de Dushi invulboeken. Het 9 maanden zwangerschapsdagboek bijvoorbeeld of het invulboek ‘Baby’s eerste jaar’. Leuk om geven, maar zeker zo leuk om te krijgen.

De meest originele kraamcadeaus

Het blijft lastig om juist dat ene leuke kraamcadeau te vinden dat altijd in de smaak valt. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken. Wat te denken van een bewaarblik met ‘Remember This Moment Cards’ of een ‘Doos vol kusjes voor het slapengaan’. Of kijk ook eens bij de leuke knuffels Rabbit, Flo, Dunk en Chick. Succes verzekerd!

Ontdek de mooiste invulboeken
en andere leuke kraamcadeaus

Nog meer mooie dingen van Dushi

Spring maar achterop!
Loopfietsen en -scooters

Dushi-knuffels pluche
om van te houden en te leren

Ik ga op reis en neem mee?
kindertassen en -trolleys

Translate »