Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

 

Dushi-knuffels pluche

Wat is het fijn om een knuffel te krijgen. Een die helemaal alleen van jou is en die je met niemand hoeft te delen. Die je troost, naar je luistert en nooit boos op je wordt. Knuffels voor altijd, vriendjes voor altijd.

Knuffels om van te houden en te leren

De avonturen van de dolfijn Flo, Rabbit de kikker, Dunk de eend en het kippetje Chick vormen het hart van Dushi. Ze zijn niet alleen superlief, zacht en knuffelig, maar dragen ook nog alle vier een speciale boodschap met zich mee. Vreugde, liefde, talent en wijsheid komen namelijk in elke knuffel tot leven. Dat geeft jouw kind de mogelijkheid om zijn eigen superkrachten te ontdekken. En om te beseffen dat het leuk is als je niet hetzelfde, maar soms juist heel verschillend bent.

Kies jouw favoriete Zacht Speelgoed of spaar ze allemaal!

Dushi-knuffeltips

Tip 1: Reserve-exemplaar knuffel

Eigenlijk hoeven we het je niet te vertellen, maar een kind en zijn of haar lievelingsknuffel zijn onafscheidelijk. Een reserve-exemplaar is dan ook geen overbodige luxe. Als de knuffel van je kind in bad moet bijvoorbeeld of erger nog, kwijtraakt.

Tip 2: Overal een knuffel

Thuis, bij opa en oma, op het kinderdagverblijf of bij de crèche: zorg dat er overal een favoriete knuffel ligt. Daarmee bespaar je jezelf een hoop stress en voorkom je dramatische taferelen als je per ongeluk vergeten bent de knuffel mee te nemen.

Ontdek meer mooi Dushi speelgoed en lifestyleproducten

Spring maar achterop!
Loopfietsen en -scooters

De leukste kraamcadeaus
om te geven en te krijgen

Ik ga op reis en neem mee?
kindertassen en -trolleys

Translate »