We love the earth!

Als je wereldwijd duizenden producten per jaar levert, heb je een verantwoordelijkheid. Je moet immers nadenken over onze planeet en de mensen die erop wonen en dat in de juiste balans zien met het commercieel belang.

Investeren in de volgende generatie

Aandacht voor mens en milieu staat voorop in alles wat we doen. Dat begint bij een bewust inkoopbeleid en onze keuze voor leveranciers. Bewogen en bevlogen partners die investeren in de hoogst haalbare kwaliteit, maar niet tegen elke prijs. Die oog hebben voor de mensen die er werken en die weten dat we onze planeet doorgeven aan onze kinderen.

Ons bewustzijn gaat verder via de productielijn en commerciële organisatie. Van nadenken over verpakkingen tot het simpelweg minder vaak uitdraaien van e-mails. Met oog voor alle menselijke aspecten binnen en buiten haar organisatie en met als doel de wereld ook zo een beetje beter te maken. Want investeren in duurzaam ondernemen, is investeren in de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Dushi kijkt niet alleen kritisch naar haar eigen rol in de wereld, maar zet graag net een stap extra. Daarom zetten we onze woorden om in daden door maatschappelijke organisatie te ondersteunen in natura of geld. Zo hebben we onder andere Villa Pardoes en de Voedselbank een warm hart toegedragen en zijn we business friends van Warchild en Stichting Stop Pesten. Organisaties die dicht staan bij het kind en die de wereld net wat mooier maken.

War Child
Stop Pesten Nu
Villa Pardoes

Ontdek ons mooie Dushi speelgoed en onze lifestyleproducten

Dushi-knuffels pluche
om van te houden en te leren

Spring maar achterop!
Loopfietsen en -scooters

Ik ga op reis en neem mee?
kindertassen en -trolleys

De leukste kraamcadeaus
om te geven en te krijgen

Translate »