Hallo Dushi!

Dushi staat voor alles wat lief, mooi en fijn is. En dat is precies wat Dushi wil: de wereld een beetje mooier, vrolijker en vriendelijker maken. Oorspronkelijk komt het woord overigens uit het Papiamento en letterlijk betekent het ‘schatje’. Niet voor niets hebben veel kinderen op Curaçao de bijnaam Dushi.

Laat Dushi jouw wereld kleuren!

Met al haar gekke, speelse en ondeugende ideeën creëert Dushi producten en diensten voor kinderen en voor iedereen die zich een beetje kind voelt. Speelgoed en lifestyleproducten die de wereld net dat beetje extra kleur geven, met volop liefde en respect voor jezelf en elk ander. Die een glimlach op je gezicht toveren en die je kind helpen de wereld te ontdekken op zijn of haar manier.

Het hart van Dushi

Het kippetje Chick, de eend Dunk, Flo de dolfijn en Rabbit de kikker spelen de hoofdrol in het verhaal van Dushi. Via deze vier vriendjes komen vreugde, liefde, talent en wijsheid tot leven. Juist dat is wat het kind zijn zo mooi maakt. Vier bijzondere eigenschappen die elk kind onherroepelijk in zich heeft en die we vooral niet moeten vergeten als we ouder en wijzer worden. Dushi zegt dan ook: ‘Growing up can wait!’ Want wie de wereld ervaart zoals een spelend kind, bouwt mee aan een mooiere wereld.

Ontdek ons mooie Dushi speelgoed en onze lifestyleproducten

Dushi-knuffels pluche
om van te houden en te leren

Spring maar achterop!
Loopfietsen en -scooters

Ik ga op reis en neem mee?
kindertassen en -trolleys

De leukste kraamcadeaus
om te geven en te krijgen

Translate »